ЛИЦЕНЗИРАН ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА И ХОСПИС "СЕЗОНИ"

Стара Загора, кв. Зора, ул. Хрищян войвода 3, тел. 0887 014 581

Цени

Лицензиран дом за стари хора, с отделен хосписен сектор. Център за здраве, грижи и дълголетие!

Освен стандартните условия, за комфортна среда (стаи и общи помещения) , храна 4 пъти на ден, занимания/ анимация и т.н/, предлагаме индивидуални програми за рехабилитация след инсулт и проблеми с опорно - двигателния апарат.

Цената зависи от броя на леглата в избраната от вас стая, състоянието на болния и грижите, които е нужно да бъдат полагани за него, като се договаря индивидуално и започва от 23лв. на ден за най-леките случаи.

КОНСУМАТИВИТЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТДЕЛНО - памперси, подложки, спирт, талк, мокри кърпи, салфетки, лигнин и тоалетна хартия. По желание, могат да бъдат доставяни от близките.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

настаняване, медицинско наблюдение,грижи и храна, ежедневен контрол на кръвното налягане, даване на лекарства, назначени от личния лекар на пациента или от друг специалист,медицински манипулаци, специални грижи и хранителен режим при пациенти с диабет/ инсулино или не инсулино зависим/, превръзки, сезонно подстригване, бръснене през ден, хранене на пациентите, които не могат да го правят сами и др.

Консултации на място, със специалисти в различни области на медицината/кардиолог, невролог, психиатър, хирург и др./ - заплаща се от близките на болния, на тарифа, определена от конкретния специалист.

Разполагаме с животоподдържащи апарати, които се използват при нужда.

Катетеризацията(ако има нужда от такава) е безплатна и се извършва от специалист - уролог, на всеки 20 дни.

При тежко и много тежко болните,заемащи реанимационите легла,не се заплащат консумативи/памперси, подложки, спирт, талк, мокри кърпи, салфетки, лигнин и тоалетна хартия, шампоан, самобръсначки и крем за бръснене както и други консумативи, необходими за поддържане на перфектна хигиена на болния/.

На тежко и много тежко болните пациенти се извършва ежедневен перкуторен масаж, който е рутинна процедура и не се заплаща.

Стаите ни са с 1, 2,и 3 легла, повечето от които със самостоятелни санитарни възли и телевизор.

Сградата е построена по Белгийски стандарт и обстановката в нея се доближава максимално до домашната среда.

Ако желаете повече информация, обадете се на тел. +359 0887014581